Close
Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 141
    AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Dolfini ka pa një gaforre në rërë, dhe tash e tërë rëra i duket turmë e gaforreve.
    Sikur Turqia të mos na linte nën robërinë sllave, Shqipëria do të bëhej e fortë e jo vetëm që nuk do t'ia fuste sllavëv e grekëve por as vetë Turqisë.
    Jo jo , kam pare shume gaforre. Ti hajde shikoje njehere realitetin nga afer dhe pastaj gjyko. Une te them shqiptaret e hershem ketu jane bere si turq... as duan tja dine ekzistojme apo jo. Thjesht pohojne qe jane shqiptare po sikur te kesh lakun ne fyt nuk ta heqin.
    Jam shume dakord qe pushtimi osman e dobesoi pa mase Shqiperine. Ishte pushtues dhe si i tille duhet pare , nuk kishte si te qe i mire. Une thjesht nuk jam dakord me disa euforizma te tipit "hajde mbledhim shqiptaret ne turqi e te shkaterrojme turqine" sepse me duket praktikisht e pamundur. Nuk jam dakord as me ata qe thone se qeverria e sotme turke na paska qellime te keqija per Shqiperine.
    Qe na lane nen roberine sllave jam dakord deri diku. Por prap duhet pranuar se nuk na la perandoria me qellim qe te na pushtonte sllavi. Pushtimi i sllavit ishte pasoje e nje dobesimi te Shqiperise nder vite. Perandoria ra per vete , keshtu qe nuk kishte si te na linte qellimisht ne duar te sllavit.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Qe na lane nen roberine sllave jam dakord deri diku. Por prap duhet pranuar se nuk na la perandoria me qellim qe te na pushtonte sllavi.
    Mos bëj gënjeshtra arbitrare. Je duke shklur arbitrarisht ligjet e dialogut.

E citova nga historia: Turqia ndihmonte Malin e Zi që të shtypte kryngritjet shqiptare dhe të dorëzonte Ulqinin, Malësinë e Plavën.

Kur t'a kundërshtosh këtë me fakte pastaj eja flasim.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Kështu flitet kosovarçe mes Turqisë:

Ndryshuar për herë të fundit nga alibaba : 14-03-2009 më 08:20

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Me mire thuaj pse Turqia shtypi Lidhjen e Prizrenit qe s`ishte aspak kunder Perendorise Osmane?
    -

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Kurse kjo është kafene shqiptare midis Anadollit, që mban muzikë shqip 24/7, e ruan gjallë gjuhën shqipe në Frigjinë tonë antike.

http://www.youtube.com/watch?v=EAbNK...eature=related

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    vetem gjuhen kishin o alibabe ,se si ninja Afganistani dukeshin

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Pyll pa derra nuk ka. Pa ik pyeti njehere a jane dakord me idete e tua?
    Kur erdhen ne fillim shteti turk u dha shtepi , toka dhe pune. Perse mendon se do te jene dakord te cajne Turqine ne dysh?
    Ti nese je atdhetar mendo keshtu: Te forcohet Turqia dhe lobi shqiptar ne Turqi te kete ndikim ne qeveri , ose me mire te kete shqiptar ne qeveri , keshtu qe edhe Shqiperia te perfitoje masivisht. Aktualisht dy nga 12 gjeneralet qe udheheqin eliten kombetare ne turqi jane shqiptare.

Kurse kjo është kafene shqiptare midis Anadollit, që mban muzikë shqip 24/7, e ruan gjallë gjuhën shqipe në Frigjinë tonë antike.

http://www.youtube.com/watch?v=EAbNK...eature=related
    www.arnavutum.com[/AME] eshte faqja e shqiptareve te rinj e te hershem ne turqi. Kete po e sjell kot per kuriozitet , jo se ka ndonje gje per tu debatuar.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    vetem gjuhen kishin o alibabe ,se si ninja Afganistani dukeshin
    Unë nuk ua pashë shamitë në koka, edhepse ato i kishin.

Unë nuk dëgjova aty-këtu ndonjë huazim turk, edhepse në të rrallë ia fusnin.

Unë pashë një familje që fliste shqip, gra që mbanin shami ashtu si mbanin në familjen time para 20 viteve në fshat.

Një dialekt që flitej në familjen time e flitet ende.

Nëse je përcaktu për kulturë, atëherë ti i përket kombit europian që nuk mban shami, e këta mund ët jenë zezakë, magjuipël, shkije, anglëezë, francezë, etj.

Unë jam përcaktu për racë. Raca është një, tjerat vinë pas.

Sepse gjenet nuk mund t'a ndryshosh askujt, kurse mentaliteti ndryshon sipas shkollës e sipas mësuesit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga alibaba : 14-03-2009 më 08:42

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Pyll pa derra nuk ka. Pa ik pyeti njehere a jane dakord me idete e tua?
    A janë minoritarët grekë dakord me idetë e Greqisë???

Kur erdhen ne fillim shteti turk u dha shtepi , toka dhe pune. Perse mendon se do te jene dakord te cajne Turqine ne dysh?
    Sepse do t'i bindim, do t'i hipnotizojmë

Ti nese je atdhetar mendo keshtu: Te forcohet Turqia dhe lobi shqiptar ne Turqi te kete ndikim ne qeveri , ose me mire te kete shqiptar ne qeveri , keshtu qe edhe Shqiperia te perfitoje masivisht. Aktualisht dy nga 12 gjeneralet qe udheheqin eliten kombetare ne turqi jane shqiptare.
    Kjo është vetëm fillimi. Pasi shqiptarët të marrin pushtetin, do të dëbojnë Turqit për në Azinë qendrore, nga e kanë prejardhjen.

Tash për tash PRIORITET mbetet shkolla shqipe në Turqi.

www.arnavutum.com[/AME] eshte faqja e shqiptareve te rinj e te hershem ne turqi. Kete po e sjell kot per kuriozitet , jo se ka ndonje gje per tu debatuar.
    Palidhje, me të vërtetë nuk paska asgjë për t'u debatuar.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Shikoni në minutin 7:54 tek videoja e "ningjave", janë vajza 16 deri 18 vjeçare. Mos po shihni shami ndokund.

Muslimanet i venë shamijat 7 vjeqe!

Plaka me shami, e vajza pa shami është e rëndomtë edhe në Kosovë.

Thuani: Lum ne që patëm Ahmet Zogun të na i heq ferexhet, se sa për ne, do t'i kishim mbajtur ende ferexhet.

Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Marrëdhëniet Kosovë - Turqi
    Nga Mitrovicali2009 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 174
    Postimi i Fundit: 31-03-2013, 06:39
  2. Si te fitoj perseri dashurine e humbur?
    Nga step në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 102
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 11:49
  3. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Epir + Dardani + Iliri = Shqipëri
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55
  5. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •